zondag 6 maart 2016

Kabouterpad in het 'Rhodesgoed'

Op dinsdag 1 maart konden we deelnemen aan een boswandeling met gids in het Rhodesgoed. Daar zouden de kabouters ons opwachten om samen leuke ontdekspelletjes te doen rond de natuur.  We konden gelukkig droog vertrekken, maar dit bleef niet lang duren. Na een tijdje begon het te miezeren en nog een tijdje later kregen vele kleuters het zo koud, dat we de wandeling vroegtijdig moesten stopzetten. Met de 'onderkoelde' kindjes zijn we zo snel we konden terug naar 'De Knuffel' gereden om de voetjes en handjes te warmen. Jammer van het weer, maar we hebben toch enkele leuke kabouters ontmoet: de vieze vuile troep kabouter, de springkabouter, voelkabouter, letterkabouter enz....

We vonden langs de weg een vreemd verkeersbord met een pad erop. De gids legde ons uit dat de padden straks naar het water trekken, maar om aan het water te geraken moeten ze over de straat. Vandaar 'Pas op voor de padden' en een muur die de padden tegen houdt.








Ienie, minie mouter.... nu zijn wij een kabouter












 Leve de kabouters!!!




 Hier staan we bij de 'vieze vuile troep kabouter'

 
We vonden vreemde sporen in het veld.... oei.... zouden dit misschien sporen zijn van een dino ( thema waar we momenteel mee bezig zijn). Oef... gelukkig geen spoor van een dino, maar wel van een hert die rond het 'Rhodesgoed' woont.  

 Hier leggen we letters met stokken uit het bos.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten