zaterdag 11 februari 2017

Carnaval

Nog 2 weken en dan zijn we alweer krokusvakantie. Naar tweejaarlijkse gewoonte werken we een thema uit in de klas en maken we ook onze eigen verkleedkleren. Volgend jaar mogen de kleuters dan weer verkleed naar de klas komen. Dit jaar werken we rond 'Gezonde voeding - Sporten is gezond'. Want... een gezonde geest in een gezond lichaam maakt alles veel gemakkelijker op school. Volgende week werken we specifiek rond gezonde voeding en sporten. De derde kleuterklassertjes zullen namelijk voetballers (sporters) zijn. Ze hebben hun eigen rugnummer mogen kiezen en deze wordt op de t-shirt geschilderd. 




De week erop werken we ook algemeen over carnaval. Vele kleuters vertellen enthousiast over hun verkleedkleren die ze thuis hebben... Deze mogen ze gerust eens meebrengen naar de klas.

Nu al eventjes melden dat op donderdag 23 februari het eerste oudercontact doorgaat. De brief om in te schrijven zal volgende week meegegeven worden. Gelieve de brief zo vlug mogelijk in te vullen en terug mee te geven naar de klas, zodat we een beurtrol kunnen opmaken. Alvast bedankt

Geen opmerkingen:

Een reactie posten